About // Mood board

 

Hallo ! Mijn naam is Elise, ik ben 21 jaar en ik studeer Frans-Engels meertalige communicatie in Gent. Ik ben momenteel geobsedeerd door youtube video’s bekijken van allerlei beauty/lifestyle bloggers en vloggers. Daardoor ontstond het idee om zelf een blog op te richten waar ik alles kwijt kan wat ik anders niet echt kan delen.

Ik ben gek op kleren, en ik ben niet weg te krijgen van online webshops zoals H&M, Bershka, Asos en vele andere, minder bekende shops. Ik ga ook regelmatig (soms meer dan goed voor mijn shopbudget) naar de winkelstraat of shoppingcenters. Maar vaak na mijn aankopen voel ik een zeer sterke nood om mijn nieuwe stukken te tonen aan iemand. Om mijn vriendinnen en vriendje daar niet te veel mee lastig te vallen, heb ik besloten om dit dan maar online te doen ^^!

Mijn tweede grote passie is interieur en het inrichten van mijn kamer en mijn kotje in Gent. Ik ben zeker dat ik de interieurmicrobe heb geërfd, want mijn ouders zijn ook heel vaak bezig met leuke interieurspullen uitkiezen zoals mooie lampjes, schilderijen, gezellige decoratiestukken of designmeubels. Mijn stijl is gebaseerd op de cottage-huisjes, gecombineerd met moderne toetsten geïnspireerd op ruime, frisse lofts. Mijn droomhuis is vooral zeer gezellig en simplistisch ingericht.

Als laatste wil ik graag met jullie ook mijn andere favoriete aankopen delen die zo wat allemaal onder de categorie lifestyle kunnen geplaatst worden. Dit zal gaan van leuke zeepjes, lekkere recepten (want ohja, ik ben een echte foodie – sushi, avocado, burgers, pasta, smoothies, …), tips over reizen die ik heb gemaakt tot make-up producten, alhoewel ik niet echt een make-up kenner ben, dus dit zal misschien handig zijn voor mede-make-up-beginners (is dit een woord?!) die mijn avonturen willen volgen door de beauty-wereld heen.

Hope you enjoy en laat gerust een berichtje of feedback achter bij de reacties!

 


 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s